Privatlivspolitik

OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger
Navn
Adresse
Eventuelt telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail, SMS eller telefonisk med informationer om din ordre.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Alle data behandles iht. Persondataloven.

HOSTING4REAL

Vores online butik er hostet hos Hosting4Real. De stiller webservere til rådighed, som gør det muligt at sælge vores produkter og tjenester til dig.
Dine data er gemt via Hosting4Real’s data lager, databaser og den generelle hjemmesideapplikation. De gemmer dine data på en sikker server beskyttet bag en yderst sikker firewall.

OPBEVARING

Personoplysningerne registreres hos GolfPoint.dk og Hosting4Real. Vi, GolfPoint.dk, opbevarer dine personoplysninger i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes.
Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.
Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Alle kundeoplysninger afgivet på vores hjemmeside er krypteret og opbevares på Hosting4Reals sikre server. På trods af det kan der aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk – hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.
Alle kundeoplysninger opbevares på Hosting4Reals sikre server med kryptering.
Alle transmitterede kundeoplysninger er krypteret af SSL-kryptering af Hosting4Real.

HVEM HAR ADGANG

Direktøren og hjemmesideudvikleren for GolfPoint.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.golfpoint.dk er virksomhedens direktør.

TREDJEMAND

Oplysninger afgivet til www.golfpoint.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, som ikke har noget med vores hjemmeside at gøre, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.
Generelt vil de tredjeparts udbydere vi benytter på hjemmesiden kun indsamle, bruge og videregive dine oplysninger i det nødvendige omfang at give dem mulighed for at udføre de tjenester, de leveres til os.

Når du forlader vores hjemmeside eller omdirigeres til en tredjeparts hjemmeside eller program, er du ikke længere omfattet af denne privatlivspolitik eller vores hjemmesides service- og handelsbetingelser.

Når du klikker på links på vores hjemmeside, kan de henvise dig væk fra vores hjemmeside. Vi er ikke ansvarlige for disse hjemmesiders privatlivs politik og opfordrer dig til at læse deres privatlivs politik.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

INDSIGELSE OG INDSIGT

Som registreret hos GolfPoint.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til GolfPoint.dk via e-mail kontakt@golfpoint.dk.

KLAGE

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på kontakt@golfpoint.dk.
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens§ 58, stk.1.

TVIST

Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.

ODR

Pr. 15. februar 2016 får europæiske virksomheder og forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal gøre forbrugerklager over vare- og serviceydelser inden for EU lettere at håndtere.
ODR stå for Online Dispute Resolution (online-klageløsning).
For forbrugerne betyder dette, at de kan klage direkte til den europæiske virksomhed hvor der er handlet.
Formålet med ODR platformen er at binde en masse klageinstanser sammen. Forbruger og virksomhed kan være i direkte kontakt med hinanden.
Eksempelvis kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til feks.en italiensk virksomhed der er handlet med. Klagen maskinoversættes af EU’s egen oversættelsessoftware til italiensk og virksomheden modtager således klagen på deres modersmål.

EU’s OnlineDisputeResolution:

Er der noget galt med din ordre, eller lever den ikke op til dine forventninger, kontakt os da venligst, så vi sammen finder en tilfredsstillende løsning.
I henhold til loven skal vi henvise til flg. link – hvis ikke du ønsker at tale med os først;
http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

ALDERSKRAV

Du skal være myndig (18 år) for at kunne afgive en ordre på www.golfpoint.dk.
Ved at afgive en ordre bekræfter du samtidig, at du er myndig.

COOKIES

En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk for at kunne genkende den. Det er ikke et program og kan ikke læse eller ødelægge data på din computer.
Det er kun det website, der har placeret cookie på din harddisk der kan læse cookiens indhold igen. Cookies kan ikke indeholde vira eller lignende der kan at gøre skade på din computer.
Læs evt. mere om Cookies på www.cookiecentral.com
På www.golfpoint.dk anvendes cookies udelukkende til det formål at optimere funktionaliteten på websitet, således din oplevelse som kunde kan blive forbedret. En teknisk funtionalitet, der kan huske dine indstillinger.
Cookies kan slettes/blokeres http://minecookies.org/cookiehandtering

Vi benytter samtidig Facebook og Google som partnere. De gemmer ligeledes også cookies.